ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Divinus means divine

Επιλέξαμε αυτήν την επωνυμία προκειμένου να παρουσιάσουμε το κατ’ εξοχήν Divinus - Θεϊκό προϊόν μας, το ελαιόλαδο. Ευλογημένο - Θεϊκό - Divinus είναι άλλωστε και το δένδρο της Ελιάς. Η μεγαλύτερη απόδειξη της Θεϊκής- Divinus προέλευσης του είναι ότι το δένδρο της Ελιάς πριν χιλιάδες χρόνια δεν το φύτεψε κανείς, υπήρξε αυτοφυές. Χιλιάδες χρόνια πριν απλώθηκε στον Ελλαδικό χώρο χωρίς να μεσολαβήσει ανθρώπινο χέρι, παρά μόνο το χέρι του Θεού. Ο σπόρος ήταν Θεϊκός – Divinus. Οι αιώνες πέρασαν, τα χρόνια επίσης. Ο σπόρος έμεινε. Τα Ελαιόδενδρα έζησαν και πολλαπλασιάστηκαν. Καλλιεργήθηκαν και καλλιεργούνται πλέον από τον άνθρωπο, το πιο τέλειο, Θεϊκό – Divinus Δημιούργημα.

Τριάντα χρόνια οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω απ’ την επωνυμία Divinus, περιποιούνται τα εκατοντάδων ετών ελαιόδενδρα που βρήκαν απ’ τους προγόνους τους, φυτεύουν νέα, τρέφονται και εμπορεύονται το Εξαιρετικά Αγνό Παρθένο ελαιόλαδο της Κρητικής γης. Χιλιάδες οικογένειες σε ολόκληρη την Ελλάδα, αποδέχθηκαν το Θεϊκό-Divinus ελαιόλαδο μας μέσα από υποτυπώδη διανομή. Μέσα από προσωπικές γνωριμίες και συστάσεις. Μέσα από προσωπικά μεταφορικά μέσα. Μέσα από εμπορικές συσκευασίες δοχείων των 17 kg.

Οι άνθρωποι και οι οικογένειες τους που για 30 χρόνια μας εμπιστεύονται δεν είναι πλέον ξένοι. Είναι οι δικοί μας άνθρωποι και είμαστε οι δικοί τους άνθρωποι. ΓΙΝΑΜΕ ΕΝΑ. Καταλύτης της γνωριμίας μας το ευλογημένο, Θεϊκό - Divinus ελαιόλαδο μας.

Η ζήτηση πολλαπλασιάστηκε και η προσφορά μας ανταποκρίθηκε.